
U Pro Eat Sushi verujemo da dobar obrok ne treba da bude samo ukusan, već i koristan za vaše telo i um. Upoznajte najvažnije sastojke japanske kuhinje koje koristimo svakodnevno – i otkrijte kako oni doprinose vašem zdravlju.
Nezamisliv bez svog osnovnog elementa – sushi pirinača. Pravilno pripremljen sa pirinčanim sirćetom, šećerom i prstohvatom soli, ovaj pirinač je lagan i lako svarljiv.
Losos, tuna, pastrmka i druga morska riba deo su gotovo svake sushi rolnice kod nas. Osim što su neodoljivo ukusne, bogate su omega-3 masnim kiselinama.
Ove tanke, tamnozelene alge omotavaju većinu maki i uramaki rolnica. Ne samo da pružaju specifičan umami ukus, već su i superhrana.
Dodaci koji se uzimaju “sa strane” zapravo imaju važnu funkciju:
Iako nije tradicionalan japanski sastojak, avokado je postao omiljen u savremenim sushi varijacijama. I mi ga obožavamo.
Pro Eat Sushi vam svakodnevno priprema rolnice bogate hranljivim sastojcima – sa akcentom na kvalitet, svežinu i zdravlje.
📲 Poručite odmah ili nas posetite
